Betöltés alatt... Kérem várjon...

Hirlevél feliratkozás


Motor-Life ipari felhasználás

ÚTMUTATÓ, A MOTOR-LIFE IPARI FELHASZNÁLÁSÁRA

 

 

Dízel és benzines ipari motorok (mozdonyok, kamionok, hajó motorok stb.):

Egy liter olajhoz 50 ml-t kell hozzáadni benzines motorok esetén, 70 ml-t dízel motoroknál. 24000km vagy 500 üzemóra után kell megismételni az adagolást, amennyiben az olajcser periódus kisebb, mint az előbb megadott intervallum. Azoknál a gépeknél ahol az előírt olajcsere periódus meghaladja az 500órát vagy a 24000km.-t ott olajcserénként alkalmazzuk a Motor-Life-ot.

 

Sebességváltó (kézi):

  Egy liter kenőanyaghoz 30 ml-t hozzáadni minden 1000 óra használat, vagy minden 48000 km után. Azoknál a gépeknél ahol az előírt olajcsere periódus meghaladja az 1000 órát vagy a 48000km.-t ott olajcserénként alkalmazzuk a Motor-Life-ot.

 

Sebességváltó (automatikus):

  Egy liter kenőanyaghoz 30 ml-t hozzáadni minden 1000 óra használat, vagy minden 48000 km után. Azoknál a gépeknél ahol az előírt olajcsere periódus meghaladja az 1000 órát vagy a 48000km.-t ott olajcserénként alkalmazzuk a Motor-Life-ot.

 

Differenciálok:

Egy liter kenőanyaghoz 30 ml-t hozzáadni minden 1000 óra használat, vagy minden 48000 km megtétele után. Azoknál a gépeknél ahol az előírt olajcsere periódus meghaladja az 1000 órát, vagy a 48000km.-t ott olajcserénként alkalmazzuk a Motor-Life-ot.

 

Szervók:

  Egy liter kenőanyaghoz 30 ml-t hozzáadni minden 1000 óra használat, vagy minden 48000km után. Azoknál a gépeknél ahol az előírt olajcsere periódus meghaladja az 1000 órát vagy a 48000km.-t ott olajcserénként alkalmazzuk a Motor-Life-ot.

 

Csapágyak:

A fém felületét MOTOR LIFE minimális rétegével bevonni, mielőtt beépítenénk, és bezsíroznánk, vagy MOTOR LIFE-3 csapágyzsírt használjunk, ami tartalmazza a MOTOR LIFE-ot.

 

Áttételek, hidraulikus meghajtók, sebesség szabályozók:

  Egy liter kenőanyaghoz 60 ml-t kell hozzáadni minden 1000 óra használat vagy 48000 km után. Nagyméretű olajtartály esetén, amelynek különösen nagy olajgyűjtője és olajhűtője van, literenként 30ml-t kell hozzáadni minden 1500 óra használat után.

 

Légkompresszor:

A kenőanyaghoz literenként 90 ml –t hozzáadni a használat első 1000 órájára. További használatnál literenként 30 ml-t kell hozzáadni minden olajcserénél, vagy 1000 óra használat után, attól függ, melyik ezek közül a nagyobb, nem túllépve az 1500 óra használatot.

Hűtőberendezések, klímaberendezések:

30 ml-t hozzáadni egy tonna hűtőkapacitáshoz. Hidraulika: Minden 20liter hidraulikus folyadékhoz 250 ml-t kell hozzáadni 1000 órányi használat után.

 

Fém alkatrészekre való alkalmazás:

vékony rétegben fel kell vinni a felület minden igénybe vett részére.

 

Oldható hidraulikus folyadékok:

10%-ot kell a folyadékhoz hozzáadni; utántöltéskor még 5%-ot.

 

Láncok, összekötő sodronyok:

  Minden igénybevett fémfelületre vékony rétegben fel kell vinni, illetve MOTOR LIFE 7 kenőanyagot kell alkalmazni.

 

FIGYELEM: Amennyiben tesztelni kívánjuk a terméket, fontos hogy írásban dokumentáljuk az eredményeket, azoknál a berendezéseknél amelyeknél alkalmaztuk a MOTOR LIFE-ot, és azoknál a berendezéseknél is, amelyekre nem alkalmaztuk. Így láthatjuk, hogy mi a haszna a MOTOR-LIFE alkalmazásának. A teszteket a körülmények figyelembevételével hasonlíthatjuk össze: hőmérséklet (olaj, víz, hengerfej, kipufogógáz, stb.), zaj, fordulatszám (terhelés alatt, terhelés nélkül, áram terhelhetőség, lóerő) vibráció, fémdarabkák, üzemanyag- és vagy elektromosenergia-felhasználás. Pontosabb hőtani adatokat pisztolyhőmérő alkalmazásával érhetünk el. Ellenőrizzük a hőmérsékletet a készítménnyel kezelt mechanikus alkatrészek minden területén. Így megfelelően meg lehet tervezni a további alkalmazást, a gyakoriságot és az adagot.

 

honlapos-kamion-k.bmp